William sarokgarnitúra

William ülőgarnitúra

309 900 Ft
369 900 Ft
Raktáron

L alakú ülőgarnitúra jellemzői:

 Egyszerűen lenyűgöző számomra a kivitelezők fantáziája, ahogy lazán, szabadon kitalálnak és megalkotnak egy ülőgarnitúrát. Természetesen minden emberben más ízlés világ lakozik, mégis néha azt érzem erre fittyet hányva élnek az alkotói szabadsággal. Megtekintve a William sarokgarnitúrát nagyon jól látszik, ahogy itt a kényelem volt a fő fókuszban.

A háttámlák dőlés szöge is úgy helyezkedik el, amitől láthatóan egy igen ellazult állapotba kerülhetünk majd. Az érzést fokozza még az ülőrész keménysége mely éppen olyan komfortos, hogy rövid időn belül nem igazán kívánunk kiszállni belőle. Hely a nyújtózkodásra akad majd rengeteg, mert a széllessége is a mai modern kori picit elnagyzolt bútorvilágot képviseli. Ettől persze kifogástalanul illeszkedik bármilyen stílusú otthon nappalijába, ehhez még a szürke színnel fűszerezve a megjelenésével az összhangot. Zsákszövet anyaga bizonyítottan kiváló színvonalat képvisel.

L alakú ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 260 cm x 210 cm
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Zsákszövet

 A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben. 

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
sarokkanapé
ágyazható kanapé
ágyneműtartós
Ülőhelyek száma
3 személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.