Alina U alakú ülőgarnitúra

Alina 7435 U alakú ülőgarnitúra

289 900 Ft
359 900 Ft
Raktáron

U alakú ülőgarnitúra jellemzői:

Alina 7435 Az U-alakú ülőgarnitúra előnye, hogy összehozza az embereket, barátokat, családtagokat. Könnyen és fesztelenül élvezhetjük egymás társaságát, mivel majdnem körbe lehet ülni a kanapét, s nem szükséges tekergetni a nyakunkat ahhoz, hogy lássuk a másik arcát, miközben beszélgetünk. Könnyedén hátra dőlve és kényelembe helyezkedve kikapcsolódhatunk a mindennapok fárasztó mókuskerekéből egy kicsit. A bútor felülete kellemes tapintású, köszönhetően a minőségi, puha és dekoratív szürke színű zsákszövetnek. A kanapé lábai még szebbé teszik az összhatást, megjelenése igazán elegáns.

U alakú ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 305 cm x 200 cm x 165 cm
  • Fix kivitel
  • Zsákszövet

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
U-alakú ülőgarnitúra
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.