Black U-alakú kanapé

Black U alakú kanapé

139 900 Ft
249 900 Ft
Ülőgarnitúra kínálatunk egyik különleges darabja ez az U-alakú kanapé.

U alakú sarok ülőgarnitúra jellemzői:

Ez az ülőbútor óriási méreteivel igen impozáns és tekintélyes darabja kínálatunknak, amit elsősorban nagy méretű nappalikba javaslunk. A Black U-alakú kanapé sok férőhellyel rendelkezik, így nem jelent majd gondot a vendégek leültetése egy kényelmes és jó hangulatú beszélgetéshez. Az ülőgarnitúra ágyfunkcióval nem rendelkezik, de óriási ottománjának köszönhetően átalakítás nélkül is alkalmas lehet egy kellemes délutáni pihenésre.

Ha egy igazán kompromisszummentes ülőgarnitúrát keres, akkor megtalálta. Hátszövetes, ezért a faltól távolabb, térben is gond nélkül elhelyezhető, Modern kivitelezése, és harmonikusan megalkotott színei miatt tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe.

U alakú sarok ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 320 cm x 215 cm x 165 cm
  • Fix kivitel
  • Plüss szövet

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
U-alakú ülőgarnitúra
sarokkanapé
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.