Bruce U alakú ülőgarnitúra

Bruce U alakú ülőgarnitúra

219 900 Ft
319 900 Ft
Raktáron

U alakú ülőgarnitúra jellemzői:

A Bruce U alakú ülőgarnitúra nagyon népszerű, sötétebb kékes színe mely kiválóan illeszkedik egy modernebb, és egy régebbi stílusú otthonba is. Egy ilyen u alakú ülőgarnitúra igazán meghatározza a nappali képét, mégpedig pozitív irányba. A Bruce u alakú ülőgarnitúra modern formavilággal rendelkezik, egyúttal igazán letisztult külsővel bír. Szivacsos ülőrésszel rendelkezik, amit a mindennapi használatra terveztek. A háttámla párnázottsága is hasonlóan az ülőrészhez minőségi szivacsokból készült. Az ülőfelülethez minőségi habszivacsot használtak a gyártók. A szövetanyag rendkívül erős, egyúttal minőségi szövetből készült. Ránézésre is prémium hatással bír ez a remek Bruce u alakú ülőgarnitúra. Az alsó és a háttámla minőségi szövetből készült.

U alakú ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 315 cm x 200 cm x 160 cm
  • Fix kivitel
  • Zsákszövet

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
U-alakú ülőgarnitúra
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.