Cairo U-alakú Ágyazható kanapé

Cairo U-alakú Ágyazható kanapé

169 900 Ft
Raktáron
Szürkéskék színvilága miatt sokan keresik ezt a kellemes megjelenésű U-alakú kanapét.

U alakú sarok ülőgarnitúra jellemzői:

Színvilága és formatervezése révén többféle stílusú lakásba is remekül illeszthető bútordarab. A sok párna fokozza a kényelmet, hiszen mindenki tetszése szerint igazíthatja a számára megfelelőre ezeket. Az ülőgarnitúra szövete nagyon kellemes tapintású és strapabíró plüss szövet.

Természetesen a német minőség ennél a szép bútornál is látszik, a párnák precízen varrottak, extra erős cérnával készültek. Az ülőfelület igen tartós habszivacsot tartalmaz, amely sokáig megőrzi formáját, rugalmasságát.

Sokan keresik ezt a kisebb méretű U-alakú ülőgarnitúrát, mivel közepes méretű nappalikban is jól elhelyezhető. Fiataloknak és az idősebb korosztálynak is ajánljuk, stílusa és színvilága miatt.

U alakú sarok ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 310 cm x 160 cm x 160 cm
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Plüss szövet
  • A termék eredeti ára : 269.900 Ft

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.