Caro U-alakú kinyitható kanapé

Caro U-alakú kinyitható kanapé

189 900 Ft
Olyan ülőgarnitúrát szeretne, ami a maximális kényelem mellett jól is néz ki? Akkor ezt az U-alakú kanapét ajánljuk Önnek!

Ülőgarnitúra jellemzői:

Rugós ülőfelületének köszönhetően ha beleül, biztosan nem lesz kedve felállni ebből a kényelmes kanapéból. Ön is, és vendégei is imádni fogják ezt az U-alakú ülőgarnitúrát, amelyen pihentetőbben telhetnek a délutáni tévézések, beszélgetések. A bútor a modern lakberendezési szokásokhoz igazodva készült, érezhetően nem maradt ki semmi belőle, ami a luxus ülőgarnitúrákat jellemzi napjainkban. Ágyazható és ágyneműtartós kivitelének köszönhetően a vendégek elszállásolása is megoldott. Anyaga minőségi zsákszövet borítású, ez teszi elegánssá és időtállóvá. Bármely miliőben jól mutat.

A bútor fő paraméterei:

  • Méretek: 315 cm x 160 cm x 160 cm
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Rugós ülőfelületű
  • Kiváló minőségű zsákszövet kárpitozás

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
ágyazható kanapé
U-alakú ülőgarnitúra
sarokkanapé
ágyneműtartós
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.