Coast U alakú ülőgarnitúra

Coast U alakú ülőgarnitúra

429 900 Ft
579 900 Ft

Coast jobbos U alakú ülőgarnitúra

Modern stílusú, lágy komfortú sarokgarnitúra rugós alátámasztású ülőfelülettel, kellemesen puha háttámlával. A maximális kényelmet és optimális tartást biztosit a hátnak a kivehető és áthelyezhető fejtámla biztosítja a fejünknek a kellő támasztást. Egy mozdulattal ágyazható az ülőgarnitúra, mely két főnek komfortos fekhelye lehet éjszakára. Az ottomán felnyíló ágyneműtartóval felszerelt. Kárpit anyaga zsákszövet+ textilbőr kombinációval. ha meccset néznél vagy a kedvenc sorozatodat, Akkor ezen az ülőgarnitúrán legkényelmesebb, pihentető érzés lesz a mozizás. Ez az U-alakú ülőgarnitúra ideális választás akkor, ha hosszú távra tervezel, időtálló anyagokból lett megalkotva és te nyugodt lehetsz még az évek múlásával sem fog romlani, csúnyulni.

Méretek: 335cm x 220cm x 170cm

Jellemzők:

  • Zsákszövet+textilbőr
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • 2db tetszőlegesen helyezhető fejtámla

Rendelhető más szövettel és több mint 100 féle színben!

Ára rendelésre: 539.900 Ft

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

A bútor típusa (címkék):
U-alakú ülőgarnitúra
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.