Flora U-alakú kanapé

Flora U-alakú kanapé

119 900 Ft
209 900 Ft
Raktáron
Klasszikus vonalvezetése miatt igazi dísze lehet otthonának, de méretének köszönhetően irodákban, tárgyalókban is remekül megállja a helyét.

U alakú sarok ülőgarnitúra jellemzői:

A Flora U-alakú kanapét mikroplüss-szövet borítja, amely magas kopásállóságú, könnyen tisztítható, és puha tapintású felületet biztosít a bútornak, a rugós ülőfelület pedig nagyfokú kényelmet nyújt a mindennapok során. Fix kivitel, nem ágyazható.

Az U alakú kanapé összehozza az embereket - legyen szó barátokról vagy családtagokról, könnyen és fesztelenül élvezhetjük egymás társaságát, mivel nem szükséges megerőltetni magunkat ahhoz, hogy lássuk egymás arcát beszélgetés közben.

U alakú sarok ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 300 cm x 195 cm x 140 cm
  • Fix kivitel
  • Plüss szövet
A bútor típusa (címkék):
U-alakú ülőgarnitúra
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.