Jumper U alakú ülőgarnitúra

Jumper U alakú ülőgarnitúra

469 900 Ft
Raktáron

Jumper U alakú ülőgarnitúra

A Jumper u alakú ülőgarnitúra, a legkifinomultabb elegancia, egyszerűség, és a könnyedség kettőssége jellemezi. Nincs benne erőltetett színpompa, törekszik a visszafogottságra, kellemes szívet melengető színhatással. Semleges, pasztellszín minden környezethez jól illeszkedő, legyen akár egy színesebb fal, vagy a szőnyeg mely a dohányzóasztal alatt rejtőzik. Az egyedülálló robusztus szekrénysor amelynek tökéletes társa lehet. Akik úgy érzik, szeretnék feldobni ezt a gyönyörű formával rendelkező ülőgarnitúrát, egy-egy kisebb párnával, vagy a színben hozzáillő pléd is kiegészítő eleme lehet, ha KELL! Háttámlája magasított,ezért ajánljuk kisgyermekes családoknak, hiszen így biztonságban hancúrozhatnak rajta a kisebb gyermekek a sarok ülőgarnitúra tökéletesen megfelelő keménységű. Megengedhetünk magunknak egy hosszabb pihentető programot is felületén. Különösen felemelő, ha ezt az élményt és pillanatot megoszthatjuk másokkal is. Komfortos egy hosszabb elvonuló beszélgetéshez, garantált, hogy az ember egyébként is nehezen hagyja el a helyszínt, vagy szakítja félbe a beszélgetés pillanatait. Meghitt órák átéléséhez igen könnyen ellazulhatunk benne egy jó zene hatására, vagy a kandallónak melegétől, ilyenkor egy „kicsit ledőlök „állapotra is szuper fekhelyet biztosíthatunk magunknak. Idősebb korosztályban is közkedvelt az ülőgarnitúra, mivel a háttámlája tökéletes támaszkodást biztosít egy kellemes olvasáshoz. Szintén a kedvenc sorozat nézéséhez, az ülőrésze nem túl mély, sőt éppen megfelelő, könnyen fel lehet állni belőle. Valamint a leülésnél sem kell arra gondolnunk, hogy bonyolult lesz a kiszállás. Ez az ülőgarnitúra egy olyan típusú bútor mely önmagában a nappali közepén, vagy akár egy csendes sarok szegletének is kifinomult díszévé válhat ízléses formájával, elegáns színével, egyszerű díszítő elemeivel, könnyed stílusú kartámláival.

Méretek: 335 cm x 215 cm x 160 cm

Jellemzők:

  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Jobbos, balos kivitelben
  • Rendelésnél az ár változik!

A TERMÉK RENDELHETŐ JOBBOS ÉS BALOS KIVITELBEN, TÖBB MINT 100 FÉLE SZÍNBEN ÉS SZÖVETTEL!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.