Jumper U alakú ülőgarnitúra

Jumper U alakú ülőgarnitúra

599 900 Ft
Raktáron

Jumper U alakú ülőgarnitúra

A Jumper U alakú ülőgarnitúra a legkifinomultabb elegancia, egyszerűség, és könnyedség jegyében készült. Nincs benne erőltetett színpompa, törekszik a visszafogottságra, kellemes szívet melengető színhatással. Semleges pasztellszínével minden környezethez jól illeszkedő. Akik úgy érzik, szeretnék feldobni ezt a gyönyörű formával rendelkező ülőgarnitúrát, megtehetik egy-egy kisebb párnával, vagy a színben hozzáillő pléddel. A kinyitható kanapé háttámlája magasított, ezért ajánljuk kisgyermekes családoknak, hiszen így biztonságban hancúrozhatnak rajta a kisebb gyermekek is.

Komfortos egy hosszabb elvonuló beszélgetéshez, garantált, hogy az ember egyébként is nehezen hagyja el a helyszínt, vagy szakítja félbe a beszélgetés pillanatait. Meghitt órák átéléséhez igen könnyen ellazulhatunk benne egy jó zene hatására, vagy a kandallónak melegétől, ilyenkor egy „kicsit ledőlök „állapotra is szuper fekhelyet biztosíthatunk magunknak. Idősebb korosztályban is közkedvelt az ülőgarnitúra, mivel a háttámlája tökéletes támaszkodást biztosít egy kellemes olvasáshoz. Szintén a kedvenc sorozat nézéséhez, az ülőrésze nem túl mély, sőt éppen megfelelő, könnyen fel lehet állni belőle. Valamint a leülésnél sem kell arra gondolnunk, hogy bonyolult lesz a kiszállás. Ez az ülőgarnitúra egy olyan típusú bútor mely önmagában a nappali közepén, vagy akár egy csendes sarok szegletének is kifinomult díszévé válhat ízléses formájával, elegáns színével, egyszerű díszítő elemeivel, könnyed stílusú kartámláival.

A Jumper ágyazható kanapé jellemzői:

  • Méretek: 335 cm x 215 cm x 160 cm
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Jobbos, balos kivitelben
  • Rendelésnél az ár változik!

A TERMÉK RENDELHETŐ JOBBOS ÉS BALOS KIVITELBEN, TÖBB MINT 100 FÉLE SZÍNBEN ÉS SZÖVETTEL!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.