Lorca U Form Ülőgarnitúra

Lorca U Form ülőgarnitúra

269 900 Ft
359 900 Ft

U alakú sarok ülőgarnitúra jellemzői:

Pikáns és stílusos. Feltűnő, de nem hivalkodó. Lorca u alakú ülőgarnitúra stílusos tökéletesen passzol például legénylakásba, extravagáns családi kunyhóba vagy akár egy vadóc jellemmel megáldott, életvidám leány szeretett kis lakásába. Lorca u alakú ülőgarnitúránk leendő tulajdonosa vélhetően szereti a szociális tevékenységeket, így közel áll hozzá a vendégfogadás is. Az esti pókerezés, filmnézés, italozás vagy akár csak olvasgatás után szeretné marasztalásra bírni vendégeit?

Egy mozdulattal ágygépét kihúzva máris kényelmesen el tudnak rajta aludni Gyakran megesik... Hogy csokis lesz a sarokgarnitúránk aggodalomra viszont semmi ok. Egy nedves törlőkendővel gyorsan és könnyedén eltüntethetőek a nyomok. Ez egy igazi fiatalos ülőgarnitúra, fiatal lelkeknek.

U alakú sarok ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 290cm x 170cm x 150cm
  • Ágyazható
  • Eco textiltbőr

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
U-alakú ülőgarnitúra
ágyazható kanapé
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.