Nincs kép beállítva

Manhattan U alakú ülőgarnitúra

259 900 Ft
339 900 Ft

Manhattan U alakú ülőgarnitúra

A Manhattan u alakú ülőgarnitúra Olyan felhasználónak ajánlott ez a bordó színű u alakú , aki nem riad vissza a váratlan helyzetektől, aki nem fél kimozdulni a komfortzónájából, és mindig nyitott valami újra. Éli és egyben élvezi is az életet,A kényelemet fokozzuk még kényelemmel, ülésmélység állítással is fel van felszerelve a még kényelmeseb, pihenéshez hogy a jól megérdemelt lazítást élvezhessük .Az ülőgarnitúra hátfala is szövettel bevont, így amennyiben nem fal mellett kerül elhelyezésre, akkor is esztétikus látványt nyújt. Ez az u alakú ülőgarnitúra kényelmes helyet biztosít mindazok számára, akik kedvelik a keményebb felületű garnitúrákat.

Méretei: 350cm x 180cm x 230cm

Jellemzői:

  • Alcantara szövet
  • 2x ülésmélység állítás
  • Fix kivitel

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

 

A bútor típusa (címkék):
U-alakú ülőgarnitúra

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.