Manhattan U alakú ülőgarnitúra

Manhattan U alakú ülőgarnitúra

229 900 Ft

Manhattan U alakú ülőgarnitúra

Olyan felhasználónak ajánlott ez a bordó, U alakú sarok ülőgarnitúra, aki nem riad vissza a váratlan helyzetektől, aki nem fél kimozdulni a komfortzónájából, és mindig nyitott valami újra. Éli és egyben élvezi is az életet. A kényelemet fokozzuk még kényelemmel: a kanapé ülésmélység állítással is fel szerelve a még kellemesebb pihenéshez. Az ülőgarnitúra hátfala is szövettel bevont, így amennyiben nem fal mellett kerül elhelyezésre, akkor is esztétikus látványt nyújt. Ez az U alakú ülőgarnitúra kényelmes helyet biztosít mindazok számára, akik kedvelik a keményebb felületű garnitúrákat.

A Manhattan U alakú ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 350 cm x 180 cm x 230 cm
  • 2 x ülésmélység állítás
  • Fix kivitel
  • Alcantara szövet
  • A termék eredeti ára : 339.900 Ft

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.