Puzzle U alakú ülőgarnitúra

Puzzle U alakú ülőgarnitúra

189 900 Ft
Raktáron

Puzzle U alakú ülőgarnitúra

A Puzzle U alakú ülőgarnitúra addig feszegeti, tágítja határaidat, hogy újabb és újabb tulajdonságod kerüljön felszínre. Praktikus mozdulatai, brutális edzései és a megingathatatlan fegyelmet tanító kiképzései jó okkal alkotják, A küzdésstílust a letisztult, Ez az ülőgarnitúra azonnal lehengerel majd, hogy aztán megerősítse a hited, erőt adjon a mindennapok rohanásához. Ez a vörös, alcantara szövet puhasága, mégis eleganciát és méltóságot sugárzó ülőgarnitúra minden porcikádra hatással lesz majd. Minden egyes idegszáladra kényelembe helyezheted vele, a megfelelő ellazulásban, ennél jóval komplexebb rendszer. Ha kell, akkor tűz, ha kell, akkor támasz, ha pedig az kell, akkor a béke mentsvára. Olyan erőközpont, amelyből biztosan Te is megerősítést, új lendületet nyersz majd. Ráadásul a Puzzle tökéletes emberi test kecsességével, szemet vonzó izzásával megáldott bútordarab. Bonts egy üveg vörös bort, heveredj el és kapcsolj ki, ez már a ülőgarnitúra varázslatos világa. Bordó és erőteljes – ilyen nem sarjad minden bokorban.

A Puzzle U alakú sarok ülőgarnitúra jellemzői:

  • Alcantara szövet
  • Fix kivitel
  • Méretek: 315 cm x 215 cm x 160 cm
  • A termék eredeti ára . 359.900 Ft

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.