Smash XL U alakú ülőgarnitúra

Smash XL U alakú ülőgarnitúra

299 900 Ft
389 900 Ft

U alakú ülőgarnitúra jellemzői:

A Smash XL U alakú ülőgarnitúra a minőségi szövetből, szürke színben modern dizájn és nagyon kényelmes. Jól mutat majd a kandalló előtt a nappaliban, ugyanakkor az sem kétséges, hogy ezt a ülőgarnitúrát a család minden tagja imádni fogja. A masszív konstrukció, Ez a méretes ülőgarnitúra de még a puff is 2 személy számára biztosit helyet, Ideális hely a tévénézéshez, társasjátékokhoz, hosszas beszélgetésekhez. Nagyon praktikus.

Dőljön hátra kényelmesen ezen az elegáns U alakú ülőgarnitúrán, és élvezze a megérdemelt pihenést! Az ülőgarnitúrához tartozó párnák nagyon kényelmes háttámaszt nyújtanak.

U alakú ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 365cm x 170cm x 160cm
  • Fix kivitel
  • Zsákszövet

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
U-alakú ülőgarnitúra
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.