Style U-alakú kanapéágy

Style U-alakú kanapéágy

379 900 Ft
499 900 Ft
Fiatalos, modern formavilágú U alakú ülőgarnitúra, mely otthona hívogató, központi bútordarabja lehet.

Ülőgarnitúra jellemzői:

Mélyebb ülőfelülete és döntött háttámlája végett azoknak ajánljuk, akik “elfekvősebb” modellt keresnek. A nagy családi tévézések, estig nyúló beszélgetések, baráti összejövetelek tökéletes színteréül szolgálhat ez az ülőgarnitúra.

A maximális kényelemről a hullámrugós tartószereléken nyugvó, nagy pontrugalmasságú, HR habos ülőfelület, valamint az 5 db tetszőleges pozícióba állítható fejtámla gondoskodik.

A kimagasló komfort mellett praktikus vonásokat is felfedezhetünk a SZTÁR ülőgarnitúrában. Vendégei elszállásolása és az ágynemű garnitúrák elhelyezése sem okozhat gondot, ha ezt a bútort választja nappalijába. A középső elem alatti részt kihúzva, egy könnyed mozdulattal vendégággyá alakíthatjuk a garnitúrát. A lábtartós elem nagy űrtartalmú, felnyíló ágyneműtartóval felszerelt, mely bőséges helyet biztosít a paplanok és egyéb holmik számára.  

Az ülőfelület, háttámlák és a fejtámlák kárpit anyaga strapabíró zsákszövet, míg korpusza könnyen tisztítható textilbőr bevonót kapott. Hengeres, krómozott lábai jól illenek a kanapé modern összképéhez.

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 360 cm x 200 cm x 185 cm
  • Ágyazható
  • Rugós ülőfelületű
  • Nagy méretű, felnyíló ágyneműtartó
  • 5 db állítható dőlésszögű fejtámla
  • Zsákszövet + textilbőr kárpit

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
ágyazható kanapé
U-alakú ülőgarnitúra
ágyneműtartós
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.