Kihúzható kanapé

Kihúzható kanapé – a közkedvelt többfunkciós bútor

Ameddig a hálószobánk általában rejtve marad a kíváncsi tekintetek előtt, addig ha a nappalink egyben a hálónk is, már egyazon térben fogadjuk látogatóinkat, vendégeinket, amelyikben álomra hajtjuk a fejünket. Ilyenkor nagyon fontos, hogy olyan ülő- és alvóalkalmatosságot válasszunk, ami napközben kanapéként funkcionál, éjszakára viszont néhány egyszerű mozdulattal ággyá alakítható.

Napközben sziesztára, éjjel alvásra jó

A kihúzható kanapék sokszínűsége lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az igényeihez, ízléséhez legjobban passzoló bútort, azt, ami nem csak a délutáni pihenésekhez ideális, de amin hónapokon vagy akár éveken át is kényelmesen lehet aludni.

Választásunkat számtalan tényező befolyásolhatja: a kanapé típusán, nyithatóságán túl, a szoba adottságai, a már meglévő bútorok stílusa, de az sem elhanyagolandó szempont, hogy milyen a kanapé ülőfelülete. Kihúzható kanapékból vannak egészen puhák, illetve alvásra is alkalmas, a hátat alátámasztó, a gerinc vonalát követő, keményebb típusúak.

Ha pedig már kihúzható kanapé mellett tesszük le a voksunkat, célszerű olyat hazavinnünk, ami alatt ágyneműtartó van, így mikor éppen nincsenek használatban a párnák, paplanok, könnyedén elrejthetőek a kanapé alá. Végezetül jó, ha a kanapé kinyitása-összecsukása nem túl bonyolult és megerőltető, mert senki sem szeret hullafáradtan este még az ágyazással is bajlódni.

Találjon rá álmai kihúzható kanapéjára nálunk! Ha Önnek fontos, hogy a pénzéért minőségi ülőgarnitúrát kapjon, érdemes webshopunk széles termékpalettáján nézelődnie!