Néhány szó cégünkről

Évek óta foglalkozunk bútorok értékesítésével, bár vállalkozásunkat korlátolt felelősségű társasági formában csak 2019 február óta üzemeltetjük.

Választékunkban elsősorban kiemelkedű minőségű, német importból származó bútorok találhatóak, de emellett haza bútorgyártók szortimentjéből is kínálunk modern, jó minőségű, trendi és praktikus bútorokat.

Outlet bútoráruházként üzemelünk, így raktárkészletről főként a kifutó modellekből lehet rendkívül kedvező áron válogatni, de lehetőség van partnereink aktuális katalógusaiból történő bútorrendelésre is, egyedi igények szerinti kárpitozással, kivitellel.

Rólunk - BútorTanya bútoráruház Nagykáta

Amennyiben érdeklődne valamelyik bútorral kapcsolatban, vagy egyéb kérdése merült fel, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Tekintse meg bútorainkat!

Raktárunkon lévő bútoraink folyamatosan változnak, gyorsan cserélődnek a gyakori beszállításnak köszönhetően.

Nézze meg a legújabb kanapékat, ülőgarnitúra szetteket és egyéb bútorokat!

Weboldalunkra igyekszünk minél hamarabb feltölteni az újonnan beérkezett termékeket, de ha a teljes választékra kíváncsi, látogasson el hozzánk szeméylesen!

Reméljük, Ön is megtalálja nálunk az otthona vagy irodája ideális berendezéséhez elképzelt, az igényeinek megfelelő bútordarabokat.