Monsun kanapé

Monsun kanapé

159 900 Ft
Raktáron
Jöjjön el hozzánk és tegye próbára a Monsun kanapét!

Monsun ülőgarnitúra:

A Monsun kanapé két személy számára nyújt komfortos pihenési felületet, és állítható fejtámlái révén ez a kényelmi szint tovább fokozható. A kellemes szürke színvilágú kárpit anyaga magas minőségű textilbőr, amely rendkívül tartós, könnyen tisztán tartható, és kellemes tapintású. A bútor manuális relax funkcióval készült, Németország egyik leginnovatívabb bútorgyártó- és tervező cégének terméke. A felhasznált nagy rugalmasságú üléshabok, a laza töltetű és kárpitozású támlapárna, a gerinctámaszos kialakítás, valamint az extra kényelmet biztosító relax funkció maximalizálja a kényelmet.

A Monsun ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 185 cm
  • Állítható háttámla
  • 2 relax funkció
  • Textilbőr
  • A termék eredeti ára: 196.900 Ft

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.