Retro kanapé

Retro kanapé

49 900 Ft
A század közepén a lakberendezés a megújulásról szólt, új irányok nyíltak a bútortervezésben.

A Retro ülőgarnitúra jellemzői:

A század közepén a lakberendezés a megújulásról szólt, új irányok nyíltak a bútortervezésben. A mesterek olyan funkciókkal és megjelenéssel látták el híres darabjaikat, amelyek adtak a mindennapi kényelemre, stílusukkal meghatározták a kor lakásbelsőit, és azóta is kihatnak a lakberendezési trendekre. Egy hosszú és fárasztó nap után nincs hely, ahová kényelmesen leülhetne? A Retro kanapé kitűnő megoldás lehet Önnek: a stabilitást egy masszív faszerkezet és párnázott felület biztosítja, az elegáns lábak pedig remekül kiegészítik az összhatást. A prémium kárpit anyagnak köszönhetően felülete hihetetlenül kellemes tapintású.

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 185 cm
  • Fix kivitel
  • Zsákszövet
  • A termék eredeti ára: 109.900 Ft

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.