Coast sarok ülőgarnitúra

Coast sarok ülőgarnitúra

199 900 Ft

Coast jobbos L alakú sarokgarnitúra

Álmodoztál valaha arról, hogy Kalifornia fehér homokos óceánpartján sétálgatsz? A Coast sarokgarnitúra az az ülőgarnitúra, amelyet egy kaliforniai, hatalmas verandás luxusotthonban tudunk elképzelni. De Te most hazaviheted, s kialakíthatod ezt az idillt saját lakásodban is. A Coast sarokgarnitúra éppen azt az eleganciát, minimalista stílust és világos, szikrázó látványt repíti el nappalidba, amelyeket csak a filmvászonról ismerünk. A minőségi, szürke színvilágban sziporkázó kárpit, a letisztult formavilág A Coast sarokgarnitúra minden nap dúdolásra késztet majd, de azon sem lepődnénk meg, ha konkrétan dalra fakadnál. Ez a kaliforniai álom ugyanis csupa jókedv, csupa szépség, csupa szerelem. Vidd haza a COAST kaliforniai atmoszféráját ezzel a különleges bútordarabbal együtt. Hívd át a barátaidat, s érezzétek át ennek a lenyűgöző,sarokgarnitúrának valamennyi szépségét és meghittségét: nézzétek meg például egy jó filmet.vagy kártyázzatok egy jót. A Coast sarokgarnitúra garantáltan olyan hellyé varázsolja majd az otthonodat, ahol az összes barátoddal, szeretteddel szívesen szórakozol – csajok és pasik, idősebbek és fiatalok egyaránt – szívesen tölti majd idejét. Egy igazi meleg, romantikus fészek luxuskivitelű központjává válhat ez a sarokgarnitúra, amelyben az egész család örömmel merül majd el.Méretéből 275 cm x 165 cm adódóan sokan el férnek rajta Ne várj tehát a csodára, váltsd valóra a kaliforniai álmodat most! Már csak azért is, mert a Coast sarokgarnitúra ezen az áron, ilyen kivitelben csak most, csak itt, csakis tőlünk kapható. HA VISZONT MÉG BIZONYTALANKODNÁL, AKKOR GONDOSKODHATUNK A MÁSODIK LÁTÁSRA BETELJESEDŐ SZERELEMRŐL IS: Dőlj hátra, helyezd magad kényelembe és merülj el végre a kaliforniai álmodban!

Méretek: 275 cm x 165 cm

Jellemzők:

  • Tetszőlegesen elhelyezhető fejtámla
  • Zsákszövet
  • Fix kivitel
  • Eredeti ára : 319.900 Ft

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.