Savona kanapé

Savona kanapé

69 900 Ft
Esztétikus kétszemélyes kanapé világos kárpittal.

Kanapé jellemzői:

Savona egy rendkívül elegáns darab. Származását tekintve német bútor amely szigorú minőség ellenőrzésen esett át. Már tapintásra is rendkívül kellemes a kanapé szövete, amikor pedig helyet foglalunk rajta, akkor tudatosul bennünk hogy egy igazán minőségi kanapéval van dolgunk. Kellemes világos színvilága miatt a legtöbb otthonba remekül illeszthető. Szivacsos ülőfelületénél minőségi habszivacsot használtak a gyártók. A karfa íves kialakítású, és a kényelem mellett rendkívül modern hatást kelt.

Elegáns stílusa miatt nemcsak otthonukba a nappaliba ajánljuk, hanem akár irodájukba is sokan választják ezt a stílust. A varrásnál is látszik a precíz kidolgozás és az hogy egy igazán jó minőségű kanapéval van dolgunk. A Savona kanapén két személy kényelmesen el fog férni.

Gondolja végig, hogy ha hazaér a munkából milyen jó érzés a kedvenc magazinjával erre a kiváló kanapéra leheveredni és kényelmesen hátradőlve olvasgatni.

Kanapé fő paraméterei:

  • Méretek: 150 cm
  • Alcantara szövet
  • Fix kivitel
  • A termék eredeti ára : 109.900 Ft

Kiállított mintadarab, azonnal vihető.

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.