Coast U alakú ülőgarnitúra

Coast U alakú ülőgarnitúra

599 900 Ft
Raktáron

Coast balos U alakú ülőgarnitúra

Modern stílusú, lágy komfortú U alakú sarokgarnitúra rugós alátámasztású ülőfelülettel, kellemesen puha háttámlával. A maximális kényelmet és optimális tartást biztosít a hátnak a kivehető és áthelyezhető fejtámla biztosítja a fejünknek a kellő támasztást. Egy mozdulattal ágyazható az ülőgarnitúra, mely két főnek komfortos fekhelye lehet éjszakára. Az ottomán felnyíló ágyneműtartóval felszerelt. Kárpit anyaga zsákszövet + Textilbőr kombináció ha meccset néznél vagy a kedvenc sorozatodat, Akkor ezen az ülőgarnitúrán legkényelmesebb, pihentető érzés lesz a mozizás. Ez az U-alakú ülőgarnitúra ideális választás akkor, ha hosszú távra tervezel, időtálló anyagokból lett megalkotva és te nyugodt lehetsz még az évek múlásával sem fog romlani, csúnyulni.

A Coast U alakú sarokgarnitúra jellemzői:

  • Zsákszövet
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • 2 db tetszőlegesen helyezhető fejtámla
  • Méretek: 335 cm x 220 cm x 170 cm
  • CSAK RENDELÉSRE!

Rendelhető több szövettel és több mint 100 színben!

 

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.