Nincs kép beállítva

Ascara L alakú ülőgarnitúra

259 900 Ft
349 900 Ft
Raktáron

Ascara jobbos L alakú sarokgarnitúra

Az ülőgarnitúrák átka sok esetben a koszolódás. De nem "Ascara Sarokgarnitúra" esetében! Nem csak könnyedén tisztítható egy nedves kendővel vagy szivaccsal, Jobbos kivitele lévén szerencsés fal mellé helyezni, de akár térben is megállja a helyét. Fém színű lábai tökéletesen passzolnak a dizájnos, világos árnyalatú szövethez.Nincs több bonyodalom Háttámlái fixen rögzítve vannak, így nem lesz soha rendetlen hatás a szétcsúszkált párnákat illetően. A képeken jól látható, hogy fejtámlákkal is fel van szerelve a Ascara Sarokgarnitúra ezeket egyesével ki lehet venni és áthelyezni a másik háttámlához. Ahogy a tortán a hab adja meg azt a kis pluszt, mégis magához vonzza a tekintetet. A tervezők nem hiába dolgoztak rajta. Kellemes natúr színű sarokgarnitúra. Színe miatt könnyedén beleillik környezetébe. Háttámlája, ülőfelülete, kartámlái és fejtámlái erős szövetből készültek.hátfala ugyan azzal a szövettel van be vonva így térbe is tehető, Fejtámlái állítható magasságúak, háttámlái enyhén döntöttek, ezzel még kényelmesebbé téve az ülést, a nagyobb relax élmény érdekében.Praktikus és helytakarékos sarokgarnitúra, mely kisebb nappalikba kiváló választás lehet.Méretéből adodan 265 cm x 210 cm. Bonel rugós ülőfelülete kiváló tartást és magas komfortot nyújt

Méret: 265cm x 210cm

Jellemzők:

  • Fix kivitel
  • Vízzel tisztítható szövet
  • 4db állítható fejtámla

 

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.