Cloud Sarokgarnitúra

Cloud Sarokgarnitúra

259 900 Ft
339 900 Ft

L alakú sarok ülőgarnitúra jellemzői:

Fantasztikus választás Cloud Sarokgarnitúra Ha csak ránézünk az ülőgarnitúrára már van egy minőségi érzetünk, viszont ha meg is érintjük vagy ráülünk akkor minden kétséget kizáróan tudatosul bennünk, itt prémium anyaggal és kialakítással van dolgunk. Rendkívül kellemes tapintású az anyag. A varrásnál is látszik, hogy a készítők az extrára törekedtek. Ezen a kanapén minden kétséget kizáróan elfér majd a család, a nappali képét alapjaiban határozza meg egy ilyen gyönyörű sarokkanapé. Szürke színe miatt kimondottan megy egy sötétebb és egy világos színű nappaliba is.

Funkcióját tekintve is megfelel, ugyanis ágyazható is. A lábai stabil tartást adnak az egész ülőgarnitúrának. A fejtámlák állíthatóak, relax funkcióval bírnak. Remek ár-érték arányú garnitúra.

L alakú sarok ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 260 cm x 210 cm
  • Ágyazható
  • 3x állítható fejtámla
  • Jobbos kialakítás
  • Zsákszövet

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
sarokkanapé
ágyazható kanapé
L-alakú ülőgarnitúra

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.