Nincs kép beállítva

Sorano sarok ülőgarnitúra

299 900 Ft
369 900 Ft
Raktáron

Sorano jobbos L alakú sarokgarnitúra

 

Sorano

Mozizni támadt kedve? Minek is fizetne drága mozijegyért és pattogatott kukiért, ha otthon is élvezheti a moziélményt, ráadásul nevetgélő és hangosan csámcsogó idegenek nélkül?! Ugyan házi mozi rendszert nem tud nálunk vásárolni, a hozzá illő, relax funkcióval felszerelt, sarokgarnitúra tehát megadja majd mindazt, amit egy modern mozi kényelmi funkcióban nyújtani képes. Ugyanakkor még jól is mutat. képes teljesen beleolvadni a családi közegbe. Igazi meglepetés lesz majd mindenki számára, amikor előbukkan a lábtartó. Elegáns fekete színe teszi még különlegesebbé, Ez nem csak egy mozikanapé, ez egy sajátos élménnyel kecsegtető bútordarab is.

A Sorano Kényelmes hullámrugós matraccal készült, fix háttámlás szerkezetű. Sarok szélein kibillenthető relax háttámlákkal, ezzel is fokozva az otthoni kényelmet. Mind e mellett ágyazható funkciós, és ágyneműtartós is. Kompakt, jól körbe ülhető sarokgarnitúra. Szín azonos hátkárpitja lévén térbe is helyezhető.

Méretek: 250cm x 225cm

Jellemzők:

  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • 2x relax funkció

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

A bútor típusa (címkék):
sarokkanapé
L-alakú ülőgarnitúra
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.