Long Life kanapé

Long Life kanapé

59 900 Ft
99 900 Ft
Ez a kétszemélyes kompakt kanapé kisebb helyiségekbe is ideális választás.

Kanapé jellemzői:

Természetesen minden embernek más ízlés világa van , mégis néha azt érzem erre fittyet hányva élnek az alkotói szabadsággal. Megtekintve a Long life kanapét nagyon jól látszik, ahogy itt a kényelem volt a fő fókuszban. A magas háttámlák még fokozzák a pihenést. Az érzést fokozza még az ülőrész keménysége mely éppen olyan komfortos, hogy rövid időn belül nem igazán kívánunk kiszállni belőle.

A mai modern kori picit elnagyzolt bútorvilágot képviseli. Ettől persze kifogástalanul illeszkedik bármilyen stílusú otthon nappalijába, Barna szín világával fűszerezve megjelenésével az összhangot képviseli. Szövet anyaga Alcantara szövet amely bizonyítottan a magas színvonalat képvisel. bírni fogja majd A megpróbáltatásokat éveken át!

Kanapé fő paraméterei:

  • Méretek: 140 cm
  • Fix kivitel
  • Alcantara szövet

Kiállított mintadarab, azonnal vihető.

A bútor típusa (címkék):
kanapé

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.