Dorka U-alakú kihúzható kanapé

Dorka U-alakú kihúzható kanapé

249 900 Ft
Esztétikus és praktikus ülőbútor kiemelkedően jó komfortfokozattal.

Ülőgarnitúra jellemzői:

Az U-alakú ülőgarnitúra előnye, hogy összehozza az embereket, barátokat, családtagokat. Könnyen és fesztelenül élvezhetjük egymás társaságát, mivel majdnem körbe lehet ülni a kanapét, s nem szükséges tekergetni a nyakunkat ahhoz, hogy lássuk a másik arcát, miközben beszélgetünk. Könnyedén hátra dőlve és kényelembe helyezkedve kikapcsolódhatunk a mindennapok fárasztó mókuskerekéből egy kicsit.

A bútor felülete kellemes tapintású, köszönhetően a minőségi, puha és dekoratív szürke színű zsákszövetnek. A kanapé króm lábai impozánssá teszik az összhatást, megjelenése igazán elegáns.

A Dorka U-alakú kanapéval a vendégek elszállásolása és az ágynemű garnitúrák elhelyezése sem okozhat gondot: a középeső elem lehajtásával az ággyá alakítható a bútor, a nagy űrtartalmú ágyneműtartó pedig bőséges helyet biztosít a paplanok és egyéb holmik számára.

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 340 cm x 195 cm x 155 cm
  • Variálható irányú
  • Rugós ülőfelületű
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Zsákszövet kárpitozású

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
ágyazható kanapé
U-alakú ülőgarnitúra
ágyneműtartós
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.